Bedrijfsschade

Zoekt u een expert op het gebied van bedrijfsschade? Dan bent u bij Von Reth Contra-Expertise aan het juiste adres! Wij bieden verzekerden en gedupeerden namelijk al jaren de specialistische begeleiding die gevraagd wordt als het aankomt op bedrijfsschade.

Neem direct contact op met Von Reth Contra-Expertise

Bedrijfsschade komt nooit gelegen, en vergt vaak veel van u als ondernemer. In het slechtste geval, bijvoorbeeld als gevolg van een brand, moet uw bedrijf haar werkzaamheden (tijdelijk) stil leggen. Hierdoor stagneren uw inkomsten, terwijl uw vaste lasten blijven doorlopen. Het is fijn dat u tegen dit soort calamiteiten verzekerd bent, maar u weet wellicht niet alle details omtrent de totstandkoming van uw schadevergoeding. Von Reth contra-expertise staat dan voor u klaar!

Uw bedrijfsschadeverzekering

Uw polisvoorwaarden en de toepassing hiervan kunnen wellicht complex voor u zijn. Von Reth biedt u graag een helpende hand! Al sinds 1925 zijn wij actief als contra-expert op gebied van verschillende soorten schade. Onze specialisten voorzien u van ondersteuning op maat bij de afhandeling van uw schadevergoeding.

Waarom von Reth contra-expertise inschakelen bij bedrijfsschade?

Wanneer u onverhoopt bedrijfsschade hebt opgelopen, is Von Reth u graag van dienst. U kunt ons zien als uw eigen schade-expert. Wij kijken samen met u naar de opgelopen schade en of uw verzekeraar datgene vergoedt waar u recht op heeft. Daarbij functioneren wij compleet onafhankelijk; we werpen een kritische blik op de handelswijze van de verzekeraar.

We gaan zo snel mogelijk met u aan de slag om de periode van bedrijfsstilstand te minimaliseren. Daarbij geldt: hoe eerder u na een calamiteit contact met ons opneemt, hoe beter!

De voordelen van uw persoonlijke Von Reth contra-expert bij bedrijfsschade:

  • Meer dan 95 jaar ervaring in contra-expertise. Bovendien beschikken wij over dezelfde hoeveelheid kennis over schade(vergoedingen) als uw verzekeraar;
  • Von Reth opereert onafhankelijk;
  • Actief betrokken bij uw situatie;
  • Direct bereikbaar;
  • Landelijke dekking;

Bedrijfsschade? Neem nú contact met ons op!

Bent u het slachtoffer geworden van bedrijfsschade? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Telefonisch kan dit op 040-291 80 00 of 033-782 05 40. U kunt ons ook via het volgende e-mailadres benaderen: expertise@vonrethexpertise.nl.