Inbraakschade

Zoekt u een expert op het gebied van inbraakschade? Dan bent u bij Von Reth Contra-Expertise aan het juiste adres! Wij bieden verzekerden en gedupeerden namelijk al jaren de specialistische begeleiding die gevraagd wordt als het aankomt op geleden inbraakschade.

Neem direct contact op met Von Reth Contra-Expertise

U hoopt het uiteraard nooit mee te maken, maar het kan iedereen overkomen; een inbraak in uw pand of woning. De schade door gestolen spullen kan erg hoog oplopen. Bovendien gaat inbraak vaak gepaard met schade aan uw pand, zoals een opengebroken slot of ingegooide ruit. Hoewel door de vele thuiswerkers het aantal inbraken in 2020 is afgenomen, blijft de kans op inbraak wel degelijk aanwezig. Bent u slachtoffer van een inbraak? Von Reth contra-expertise voorziet u graag van advies en ondersteuning!

Inbraakschade en de verzekering van uw woning of kantoor

Wanneer er bij u is ingebroken, zijn de gestolen spullen door uw inboedelverzekering gedekt. Ook schade aan uw woning of pand door poging tot diefstal wordt vergoed. Deze schade valt vaak onder de opstalverzekering. U dient altijd aangifte te doen bij de politie om aanspraak te maken op een schadevergoeding uit zowel de opstal- als inboedelverzekering.

Waarom Von Reth contra-expertise inschakelen bij inbraakschade?

Von Reth staat direct voor u klaar wanneer er bij u is ingebroken. Op basis van onze expertise maken wij de balans op van de geleden schade en eventuele toekomstige kosten. Zo fungeren wij als uw persoonlijke schade-expert.

Tussen u en uw verzekeraar bestaat wellicht een verschil in kennis omtrent belangrijke factoren bij inbraakschade. Daarom kijken wij met een kritische blik naar de conclusies die uw verzekeraar trekt, zodat uw belang evengoed behartigd wordt. Bovendien zijn wij uw vertrouwenspersoon, communiceren wij met betrokken instanties en adviseren u bij belangrijke beslissingen.

Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen wanneer u slachtoffer bent van een inbraak. U verdient immers een eerlijke behandeling!

De voordelen van uw persoonlijke Von Reth contra-expert bij inbraakschade:

  • Uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Bovendien is onze kennis over verzekeringsprocedures gelijk aan die van uw verzekeraar.
  • Onafhankelijk van elke verzekeraar;
  • Daadkrachtig en toegewijd;
  • Regelrecht te bereiken;
  • Landelijke dekking;

Inbraakschade? Neem nú contact met ons op!

Bent u het slachtoffer geworden van een inbraak? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Telefonisch kan dit op 040-291 80 00 of 033-782 05 40. U kunt ons ook via het volgende e-mailadres benaderen: expertise@vonrethexpertise.nl.