Materiële schade

Zoekt u een expert op het gebied van materiële schade? Dan bent u bij Von Reth Contra-Expertise aan het juiste adres! Wij bieden verzekerden en gedupeerden namelijk al jaren de specialistische begeleiding die gevraagd wordt als het aankomt op geleden materiële schade.

Neem direct contact op met Von Reth Contra-Expertise

De meeste mensen krijgen wel eens te maken met materiële schade. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Dat maakt de schade desondanks niet minder vervelend. Het is dan fijn om te weten waar u voor verzekerd bent en wat uw toekomstige kosten zijn. Von Reth contra-expertise is u hierbij graag van dienst!  

Wat is materiële schade?

Bij materiële schade zijn de kosten direct in geld uit te drukken. Denk bijvoorbeeld aan schade aan uw pand. Over de andere gevallen van materiële schade vertellen wij u graag meer in een vrijblijvend adviesgesprek.

Materiële schade en de verzekering

Bij (grote) schade komt er in het begin veel op u af. Er moeten talloze zaken geregeld worden, waardoor u het overzicht nog wel eens kunt verliezen. Bovendien is het denkbaar dat u niet over alle kennis omtrent schadevergoedingen beschikt. Bij elkaar opgeteld kan dit fysiek en mentaal veel van u vergen. Von Reth ondersteunt u graag bij dit proces! Wij beschikken namelijk over dezelfde kennis als verzekeraars en zijn bovendien geheel onafhankelijk.

Onze specialisten gaan dan ook graag voor u aan de slag. Zij zoeken onder andere voor u uit wie er aansprakelijk is, wat de kosten zijn en hoe u zo snel mogelijk de draad weer kan oppakken. Zo fungeren wij als uw persoonlijke schade-expert. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen; hoe sneller wij inspringen, hoe meer wij voor u kunnen betekenen!

Waarom Von Reth contra-expertise inschakelen bij materiële schade?

  • Omvangrijke kennis over afhandeling van verschillende soorten schade;
  • Onafhankelijk van elke verzekeringsmaatschappij;
  • Secure en gedreven werkwijze;
  • Direct bereikbaar;
  • Landelijke dekking;

Materiële schade? Neem nú contact met ons op!

Heeft u materiële schade geleden? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Telefonisch kan dit op 040-291 80 00 of 033-782 05 40. U kunt ons ook via het volgende e-mailadres benaderen: expertise@vonrethexpertise.nl.