Stormschade

Stormschade aan uw woning of kantoor is erg vervelend. Al vanaf windkracht 7 zien wij vaak dat bomen, takken of enorm harde windstoten schade kunnen veroorzaken aan daken, schuttingen en andere onderdelen van de constructie van uw woning of kantoor. Wij vertellen u als contra-expert dan ook graag waar u op moet letten wanneer u getroffen bent door stormschade en geven aan waar wij u zoal in kunnen ondersteunen!

Neem direct contact op met Von Reth Contra-Expertise

Stormschade en de verzekering van uw woning of kantoor

Als u een opstalverzekering of een inboedelverzekering heeft dan kunt u hier een beroep op doen als u stormschade heeft opgelopen. Een opstalverzekering is namelijk voor alles dat vastzit aan uw woning of kantoor en een inboedelverzekering is voor alle losse spullen in en rondom uw woning/kantoor. Het is erg belangrijk dat u verzekerd bent, want de kosten kunnen erg oplopen bij het herstellen van stormschade.

Waarom Von Reth contra expertise inschakelen bij stormschade?

Direct na een calamiteit zoals stormschade zijn wij er voor u. U moet ons dan ook zien als uw eigen schade-expert, die voor u in kaart brengt welke schade u heeft en mogelijk nog meer zal lijden als gevolg van de storm.

We bieden ten eerste tegenwicht aan de bevindingen van uw verzekeraar, maar betekenen daarnaast nog veel meer dan dat alleen. We zijn uw vertrouwenspersoon, schakelen met instanties en adviseren u bij belangrijke beslissingen.

Kort gezegd zijn we er voor alles wat in die eerste lastige dagen én daarna op u afkomt. Doe een beroep op onze expertise, u heeft er namelijk recht op!

De voordelen van uw persoonlijke contra-expert

  • Ruime en jarenlange ervaring;
  • Onafhankelijk van elke verzekeraar;
  • Direct bereikbaar;
  • Landelijke dekking;
  • Wij voorzien u in gelijke kennis met betrekking tot verzekeringstechniek t.o.v. de tegenpartij.

Stormschade? Neem contact op

Heeft u last van stormschade en bent u op zoek naar hulp? Twijfel dan niet en trek aan de bel. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, ook voor vragen of opmerkingen. Wij zijn het beste te bereiken op: 040-291 80 00 of 033-782 05 40. U kunt ons ook een e-mail sturen op: expertise@vonrethexpertise.nl.