Onze knowhow voor úw belang

Zakelijk schade? U heeft recht op contra-expertise!

Zoekt u een expert op het gebied van zakelijke contra-expertise? Dan bent u bij Von Reth Contra-Expertise aan het juiste adres! Wij bieden zakelijke verzekerden en gedupeerden namelijk al jaren de specialistische begeleiding die gevraagd wordt als het aankomt op zakelijke schade.

 

Neem direct contact op met Von Reth Contra-Expertise

 

Wij beschikken dan ook over een uitgebreid scala aan experts met kennis op alle vakgebieden. Onze schade-experts zijn niet alleen geheel onafhankelijk van verzekeraars, maar ook zeer gedreven en actief betrokken bij ieder schadedossier. Zo weet u dus zeker dat wij altijd doortastend en volledig opkomen voor uw belang.

 

Contra-Expertise voor zakelijke schade en calamiteiten

Zakelijk heeft u vaak al genoeg aandachtsgebieden. Omzet en groei, doelgerichte investeringen en tevreden klanten: samen met uw collega’s maakt u er elke dag volop werk van. Maar dan, als vanuit het niets, wordt u getroffen door een calamiteit. Uw bedrijf loopt veel schade op, de organisatie en medewerkers worden zwaar belast. De verzekeraar stuurt een schade-expert, maar wie denkt aan jullie belang?

Juist in een periode waarin er zakelijk nog meer op u afkomt, wilt u kunnen vertrouwen op specialisten die voor u in kaart brengen welke schade er daadwerkelijk is en welke invloed dit heeft. Die doortastend en volledig opkomen voor uw belang. Die doorzetten en aanpakken, zoals de schade-experts van Von Reth contra-expertise.

 

Meer over zakelijke schade en Contra-Expertise

Wie zakelijk schade lijdt, heeft recht op contra-expertise. Wellicht bent u daar na een calamiteit door de verzekeraar al op gewezen. En sla anders uw polis er maar eens op na.

Met een objectief oordeel zorgt Von Reth Contra-Expertise ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Zo gaan wij onder andere na wie er aansprakelijk is en kijken wij verder dan de zichtbare schade. Bij dit alles zijn we gezond kritisch richting de verzekeraar. Niet omdat we uitgaan van een conflict, wél omdat we ons optimaal inzetten voor uw belang!

 

Wanneer kiest u voor Contra-Expertise?

De eerste dagen na een calamiteit zijn vaak hectisch. U moet vaak beslissingen nemen die u later niet meer kunt terugdraaien. Schakel Von Reth Contra-Expertise daarom zo snel mogelijk in. Met ons aan uw zijde beschikt u vanaf het eerste moment over dezelfde kennis als uw verzekeraar. En met juist die informatie staat u zakelijk veel sterker wanneer de verzekeraar niet of slechts deels wil uitkeren.

Verwar contra-expertise niet met een second opinion. Van contra-expertise merkt u namelijk direct de impact! Bovendien beseffen we dat er meer is dan alleen de zichtbare schade. De onderneming moet bijvoorbeeld zo snel mogelijk weer gaan draaien en u wilt zakelijk weer stappen kunnen maken. Hoe eerder we u daarbij kunnen ondersteunen, hoe meer u uiteraard aan ons hebt.

Veelgestelde vragen omtrent Contra-Expertise

Wat is contra-expertise?

Het woord “contra” dekt de lading niet, het heeft een negatieve betekenis. Contra-expertise staat voor het behartigen van de belangen en optreden als deskundige namens gedupeerde. Wij weten hoe de hazen lopen en wat uw rechten en plichten zijn. Wij overzien met een zakelijke blik de consequenties van beslissingen die direct na de schade genomen moeten worden. Hiermee wordt voorkomen dat u in de hectiek van het moment verkeerde afspraken maakt of toezeggingen doet. Daarom is het erg belangrijk dat u direct na het ontstaan van de schade een contra-expert, lees eigen deskundige inschakelt.

Wanneer een contra-expert inschakelen?

Het is belangrijk om bij een omvangrijke calamiteit of een ingewikkelde schade, waar gespecialiseerde kennis bij nodig is, direct een eigen deskundige in te schakelen.
Uiteraard staan wij u ook bij wanneer u het op een later moment niet eens bent met de bevindingen van de expert(s) van de verzekeraar en/of de schadevergoeding.
Maar voorkomen is beter dan genezen!

Wie betaalt de kosten van contra-expertise?

De gangbare brandpolissen in Nederland geven dekking voor de kosten van een eigen deskundige tot aan de kosten van de door verzekeraar(s) ingeschakelde experts.

 

Zakelijke schade? Neem direct contact op

Brand, storm, rook- en waterschade of inbraak. Zakelijke schade komt altijd onverwachts en is uitermate vervelend. Doe na een calamiteit dan ook direct een beroep op de schade-experts van Von Reth contra-expertise. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, ook voor vragen of opmerkingen. Wij zijn het beste te bereiken op: 040-291 80 00 of 033-782 05 40. U kunt ons ook een e-mail sturen op: expertise@vonrethexpertise.nl.

 

 

 • Waarom Von Reth Contra-Expertise

  Ruime en jarenlange ervaring met Contra-Expertise
  Onafhankelijk van elke verzekeraar, objectief oordeel
  Actief betrokken en gedreven schade-experts met ieder hun specialisme
  Na een calamiteit op elk moment direct bereikbaar
  Landelijke dekking, snel schakelen, korte lijnen
  Meer dan alleen schade vaststellen

  Opgericht in 1925 heeft Von Reth contra-expertise een schat aan kennis in huis, verdeeld over experts die volledig thuis zijn binnen hun eigen werkveld. Bouwkunde, inventaris of bedrijfsschade: we doen niet van alles wat, maar weten van alles veel.

Omvang van de schade goed in beeld

‘Na een brand was Bakken met Passie vijf maanden dicht. Dat kostte omzet. Maar hoe breng je dat goed in beeld, naast de materiële schade? Gelukkig hadden we Von Reth contra-expertise aan onze zijde. Het team nam ons veel werk uit handen, was betrokken en heeft onze zaak correct afgehandeld. Fijn, wanneer je kunt bouwen op zulke experts.’ – Co Meijssen van Broodbakker Simon Meijssen B.V. en Bakken met Passie, Amsterdam

De juiste gegevens snel boven water‘Wat er in de eerste dagen na een brand allemaal op je afkomt… Juist dan is het een hele geruststelling wanneer een ander voor jou de juiste gegevens boven water haalt, clausules goed interpreteert en zich vooral betrokken toont. Zo’n partij, dat is Von Reth contra-expertise. Een  terzake kundige medestander. En naast je op elk moment. We zijn het team zeer dankbaar.’ – Martijn Haasbeek van boek- en kantoorvakhandel Haasbeek Herenhof bv, Alphen aan den Rijn 

Stap voor stap door het hele proces

‘Adequaat. Korte lijnen, snel en efficiënt. Von Reth contra-expertise heeft ons uitstekend geholpen nadat bliksemschade in de zaak veel brand-, rook- en roetschade veroorzaakte. De experts wijzen je op zaken waar je anders niet eens aan zou denken en leiden je stap voor stap door de hele afwikkeling. In de periode na een fikse schade is die ondersteuning enorm waardevol.’ – Jan van Dalen van Hummel Keukens, Badkamers en Tegels, Haulerwijk

Thuis in de taal van verzekeraars

"De mensen van Von Reth contra-expertise spreken de taal van verzekeraars. En dat schakelt ronduit soepel, wanneer je net als de NEM te maken krijgt met de nasleep van een brand. De schade aan inventaris en opstal is voor ons een zeer vervelend incident, maar de afwikkeling ervan blijkt voor Von Reth contra-expertise routine. Het bureau is efficiënt, vakkundig en biedt de juiste ondersteuning." Peter van Huis, controller bij MAF Group dat onder meer de Nederlandse Erts- en Mineraalbewerking (NEM) in Vlaardingen omvat 

ZAKELIJK WEER SNEL OP WEG NA ONZE CONTRA-EXPERTISE Brand, storm, rook- en waterschade, inbraak… Schade komt altijd onverwachts. Doe na een calamiteit een beroep op de schade-experts van Von Reth contra-expertise. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Bel 040-291 80 00 of 033-782 05 40