Onze knowhow voor úw belang

Zakelijk schade? U heeft recht op contra-expertise!

Zakelijk heeft u al genoeg aandachtsgebieden. Omzet en groei, doelgerichte investeringen en tevreden klanten: samen met uw collega’s maakt u er elke dag volop werk van. Maar dan, als vanuit het niets, wordt u getroffen door een calamiteit. Uw bedrijf loopt veel schade op, uw organisatie en medewerkers worden zwaar belast. De verzekeraar stuurt een schade-expert, maar wie denkt aan úw belang?

 

Juist in een periode waarin zakelijk nog meer op u afkomt, wilt u vertrouwen op specialisten die voor u in kaart brengen welke schade u daadwerkelijk heeft én lijdt. Die doortastend en volledig opkomen voor uw belang. Die doorzetten en aanpakken, zoals de schade-experts van Von Reth contra-expertise.

 • Contra-expertise voor uw bedrijf

  Wie zakelijk schade lijdt, heeft recht op contra-expertise. Wellicht bent u daar na een calamiteit door uw verzekeraar al op gewezen. En sla anders uw polis er maar eens op na.

  Met een objectief oordeel zorgt Von Reth contra-expertise ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. We gaan onder andere na wie aansprakelijk is en kijken verder dan de zichtbare schade. Bij dit alles zijn we gezond kritisch richting uw verzekeraar. Niet omdat we uitgaan van een conflict, wél omdat we ons optimaal inzetten voor uw belang.

 • Wanneer contra-expertise

  De eerste dagen na een calamiteit zijn hectisch. Toch moet u beslissingen nemen die u later niet meer kunt terugdraaien. Schakel Von Reth contra-expertise daarom zo snel mogelijk in. Met ons aan uw zijde beschikt u vanaf het eerste moment over dezelfde kennis als uw verzekeraar. En met juist die informatie staat u zakelijk veel sterker wanneer uw verzekeraar niet of slechts deels wil uitkeren.

  Verwar contra-expertise niet met een second opinion. Die volgt later in een traject, terwijl de meeste bewijslast juist vlak na een calamiteit boven water komt. Bovendien beseffen we dat er meer is dan alleen de zichtbare schade. Uw onderneming moet weer gaan draaien, u wilt zakelijk weer stappen maken. Hoe eerder we u daarbij kunnen ondersteunen, hoe meer u uiteraard aan ons heeft.

 • Waarom Von-Reth contra-expertise?

  Von Reth contra-expertise heeft geen enkele relatie met verzekeraars, wat betekent dat u kunt uitgaan van een objectief oordeel. Bovendien doen wij onze bevindingen op basis van jarenlange ervaring. Opgericht in 1925 heeft Von Reth contra-expertise een schat aan kennis in huis, verdeeld over experts die volledig thuis zijn binnen hun eigen werkveld. Bouwkunde, inventaris of bedrijfsschade: we doen niet van alles wat, maar weten van alles veel.

Omvang van de schade goed in beeld

‘Na een brand was Bakken met Passie vijf maanden dicht. Dat kostte omzet. Maar hoe breng je dat goed in beeld, naast de materiële schade? Gelukkig hadden we Von Reth contra-expertise aan onze zijde. Het team nam ons veel werk uit handen, was betrokken en heeft onze zaak correct afgehandeld. Fijn, wanneer je kunt bouwen op zulke experts.’ – Co Meijssen van Broodbakker Simon Meijssen B.V. en Bakken met Passie, Amsterdam

De juiste gegevens snel boven water‘Wat er in de eerste dagen na een brand allemaal op je afkomt… Juist dan is het een hele geruststelling wanneer een ander voor jou de juiste gegevens boven water haalt, clausules goed interpreteert en zich vooral betrokken toont. Zo’n partij, dat is Von Reth contra-expertise. Een  terzake kundige medestander. En naast je op elk moment. We zijn het team zeer dankbaar.’ – Martijn Haasbeek van boek- en kantoorvakhandel Haasbeek Herenhof bv, Alphen aan den Rijn 

Stap voor stap door het hele proces

‘Adequaat. Korte lijnen, snel en efficiënt. Von Reth contra-expertise heeft ons uitstekend geholpen nadat bliksemschade in de zaak veel brand-, rook- en roetschade veroorzaakte. De experts wijzen je op zaken waar je anders niet eens aan zou denken en leiden je stap voor stap door de hele afwikkeling. In de periode na een fikse schade is die ondersteuning enorm waardevol.’ – Jan van Dalen van Hummel Keukens, Badkamers en Tegels, Haulerwijk

Thuis in de taal van verzekeraars

"De mensen van Von Reth contra-expertise spreken de taal van verzekeraars. En dat schakelt ronduit soepel, wanneer je net als de NEM te maken krijgt met de nasleep van een brand. De schade aan inventaris en opstal is voor ons een zeer vervelend incident, maar de afwikkeling ervan blijkt voor Von Reth contra-expertise routine. Het bureau is efficiënt, vakkundig en biedt de juiste ondersteuning." Peter van Huis, controller bij MAF Group dat onder meer de Nederlandse Erts- en Mineraalbewerking (NEM) in Vlaardingen omvat 

ZAKELIJK WEER SNEL OP WEG NA ONZE CONTRA-EXPERTISE Brand, storm, rook- en waterschade, inbraak… Schade komt altijd onverwachts. Doe na een calamiteit kosteloos een beroep op de schade-experts van Von Reth contra-expertise. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Bel 040-291 80 00 of 033-782 05 40