Met contra-expertise staat geen particulier alleen

Brand, rook- en waterschade, inbraak… Het zal u privé maar overkomen. De eerste schrik, de emoties wanneer dierbare spullen verloren zijn. U schakelt uw intermediair in of belt rechtstreeks met uw verzekeraar, die vervolgens een schade-expert langs stuurt. Maar wie denkt aan úw belang?

Wij voeren dit traject graag voor u uit en doet meer dan dat alleen. We helpen u bij uw beslissingen en zijn er juist in die moeilijke eerste tijd. Ons team bestaat uit meerdere specialisten, waaronder bouwkundigen die de schade aan uw woning nauwkeurig in kaart brengen. Wanneer zoveel op u afkomt, staat u er met ons team geen moment alleen voor.

Veelgestelde vragen omtrent contra-expertise

Het woord “contra” dekt de lading niet, het heeft een negatieve betekenis. Contra-expertise staat voor het behartigen van de belangen en optreden als deskundige namens gedupeerde. Wij weten hoe de hazen lopen en wat uw rechten en plichten zijn. Wij overzien met een zakelijke blik de consequenties van beslissingen die direct na de schade genomen moeten worden. Hiermee wordt voorkomen dat u in de hectiek van het moment verkeerde afspraken maakt of toezeggingen doet. Daarom is het erg belangrijk dat u direct na het ontstaan van de schade een contra-expert, lees eigen deskundige inschakelt.

Het is belangrijk om bij een omvangrijke calamiteit of een ingewikkelde schade, waar gespecialiseerde kennis bij nodig is, direct een eigen deskundige in te schakelen. Uiteraard staan wij u ook bij wanneer u het op een later moment niet eens bent met de bevindingen van de expert(s) van de verzekeraar en/of de schadevergoeding. Maar voorkomen is beter dan genezen!

De gangbare brandpolissen in Nederland geven dekking voor de kosten van een eigen deskundige tot aan de kosten van de door verzekeraar(s) ingeschakelde experts.

Wat zij zeggen over Von Reth...

Calamiteiten?

24/7 bereikbaar.
Bel 040-291 80 00