Zakelijk schade? U heeft recht op contra-expertise!

Heeft uw bedrijf of organisatie schade? Dan bent u bij Von Reth Contra-Expertise aan het juiste adres! Wij bieden bedrijven al jaren de specialistische begeleiding die nodig is bij een zakelijke schadevaststelling.

Wij beschikken over een uitgebreid scala aan experts met kennis op alle vakgebieden. Onze schade-experts zijn niet alleen geheel onafhankelijk van verzekeraars, maar ook zeer gedreven en actief betrokken bij ieder schadedossier.

Contra-Expertise voor zakelijke schade en calamiteiten

Zakelijk heeft u vaak al genoeg aandachtsgebieden. Omzet en groei, doelgerichte investeringen en tevreden klanten: samen met uw collega’s maakt u er elke dag volop werk van. Maar dan, als vanuit het niets, wordt u getroffen door een calamiteit. Uw bedrijf loopt veel schade op, de organisatie en medewerkers worden zwaar belast. De verzekeraar stuurt een schade-expert, maar wie denkt aan jullie belang?

Juist in een periode waarin er zakelijk nog meer op u afkomt, wilt u kunnen vertrouwen op specialisten die voor u in kaart brengen welke schade er daadwerkelijk is en welke invloed dit heeft. Die doortastend en volledig opkomen voor uw belang. Die doorzetten en aanpakken, zoals de schade-experts van Von Reth contra-expertise.

Met een objectief oordeel zorgt Von Reth Contra-Expertise ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Bij dit alles zijn we gezond kritisch richting de verzekeraar. Niet omdat we uitgaan van een conflict, wél omdat we ons optimaal inzetten voor uw belang! Hoe eerder we u daarbij kunnen ondersteunen, hoe meer u uiteraard aan ons hebt.

Meer over zakelijke schade en Contra-Expertise

Wie zakelijk schade lijdt, heeft recht op contra-expertise. Wellicht bent u daar na een calamiteit door de verzekeraar al op gewezen. En sla anders uw polis er maar eens op na.

Wanneer kiest u voor Contra-Expertise?

De eerste dagen na een calamiteit zijn vaak hectisch. U moet vaak beslissingen nemen die u later niet meer kunt terugdraaien. Schakel Von Reth Contra-Expertise daarom zo snel mogelijk in. Met ons aan uw zijde beschikt u vanaf het eerste moment over dezelfde kennis als uw verzekeraar. En met juist die informatie staat u zakelijk veel sterker wanneer de verzekeraar niet of slechts deels wil uitkeren.

Verwar contra-expertise niet met een second opinion. Van contra-expertise merkt u namelijk direct de impact! Bovendien beseffen we dat er meer is dan alleen de zichtbare schade. De onderneming moet bijvoorbeeld zo snel mogelijk weer gaan draaien en u wilt zakelijk weer stappen kunnen maken. Hoe eerder we u daarbij kunnen ondersteunen, hoe meer u uiteraard aan ons hebt.

Veelgestelde vragen omtrent contra-expertise

Het woord “contra” dekt de lading niet, het heeft een negatieve betekenis. Contra-expertise staat voor het behartigen van de belangen en optreden als deskundige namens gedupeerde. Wij weten hoe de hazen lopen en wat uw rechten en plichten zijn. Wij overzien met een zakelijke blik de consequenties van beslissingen die direct na de schade genomen moeten worden. Hiermee wordt voorkomen dat u in de hectiek van het moment verkeerde afspraken maakt of toezeggingen doet. Daarom is het erg belangrijk dat u direct na het ontstaan van de schade een contra-expert, lees eigen deskundige inschakelt.

Het is belangrijk om bij een omvangrijke calamiteit of een ingewikkelde schade, waar gespecialiseerde kennis bij nodig is, direct een eigen deskundige in te schakelen. Uiteraard staan wij u ook bij wanneer u het op een later moment niet eens bent met de bevindingen van de expert(s) van de verzekeraar en/of de schadevergoeding. Maar voorkomen is beter dan genezen!

De gangbare brandpolissen in Nederland geven dekking voor de kosten van een eigen deskundige tot aan de kosten van de door verzekeraar(s) ingeschakelde experts.

Waarom Von Reth Contra-Expertise?

Ruime en jarenlange ervaring met contra-expertise

Onafhankelijk van elke verzekeraar, objectief oordeel

Betrokken schade-experts met ieder hun specialisme

Na een calamiteit op elk moment direct bereikbaar

Landelijke dekking, snel schakelen, korte lijnen

Wij bieden meer dan alleen schadevaststellen

Wat zij zeggen over Von Reth...

Laatste blogs

Bedrijfsschade en zonnepanelen

Collega Josee aan het woord in VNAB Visie

Calamiteiten?

24/7 bereikbaar.
Bel 040-291 80 00