Brandschade

Zoekt u een expert op het gebied van brandschade? Dan bent u bij Von Reth Contra-Expertise aan het juiste adres! Wij bieden verzekerden en gedupeerden namelijk al jaren de specialistische begeleiding die gevraagd wordt als het aankomt op brandschade.

Heeft u dus brandschade aan uw bedrijf, woning of kantoor opgelopen? Dan is de kans groot dat uw woning of kantoor flink is beschadigd. Wellicht blijft er zelfs weinig van uw bezittingen over. Wij vertellen u dan ook graag wat u kunt doen wanneer u getroffen bent door brandschade.

waarom von reth conta expertise inschakelen bij brandschade?

Direct na een calamiteit zoals brandschade zijn wij er voor u. U moet ons dan ook zien als uw eigen schade-expert, die voor u in kaart brengt welke schade u heeft.

We bieden ten eerste tegenwicht aan de bevindingen van uw verzekeraar, maar betekenen daarnaast nog veel meer dan dat alleen. We zijn uw vertrouwenspersoon, schakelen met instanties en adviseren u bij belangrijke beslissingen.

Kort gezegd zijn we er voor alles wat in die eerste lastige dagen én daarna op u afkomt. Doe een beroep op onze expertise, u heeft er namelijk recht op!

hoe nu verder?

U heeft een contra-expert ingeschakeld, hoe nu verder? Het is ten eerste van belang dat u en de contra-expert de belangrijkste zaken uitgebreid bespreken.

Denk bijvoorbeeld aan het regelen van eventuele tijdelijke huisvesting als gevolg van de brand. Of uw woning of kantoor (tijdelijk) leegstaand of bewoond is, is ook van groot belang. Laat dit dus altijd weten aan uw verzekeraar én uw contra-expert.

De voordelen van uw persoonlijke contra-expert

Ruime en jarenlange ervaring met contra-expertise

Onafhankelijk van elke verzekeraar, objectief oordeel

Betrokken schade-experts met ieder hun specialisme

Na een calamiteit op elk moment direct bereikbaar

Landelijke dekking, snel schakelen, korte lijnen

Wij bieden meer dan alleen schadevaststellen

Veelgestelde vragen omtrent brandschade

Wat voor u hopelijk een eenmalige gebeurtenis in uw leven is, is voor ons dagelijks werk. Als eigen deskundige zijn wij uw aanspreekpunt en het aanspreekpunt van de expert namens verzekeraars. Wij begeleiden u in het schadeproces en sturen dit aan. Denk hierbij aan het laten uitvoeren van een roetpenetratie onderzoek of het inventariseren van restanten en het opstellen van een sloopbestek. Alles met als doel om voor u een transparante, vlotte en goede schade afhandeling te realiseren. Zodat u weer snel over kunt gaan tot de orde van de dag en na afwikkeling van de schade er met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Ja, rook- en roetschade als gevolg van een brand of een naburige brand vallen hieronder. Ook schade ontstaan door het blussen van brand wordt vergoed.

Brandschade? Neem contact op

Is uw woning of kantoor getroffen door brandschade en heeft u onze hulp nodig? Twijfel dan niet en trek direct aan de bel. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, ook voor vragen of opmerkingen. Wij zijn het beste te bereiken op: 040-291 80 00 of 033-782 05 40. U kunt ons ook een e-mail sturen op: expertise@vonrethexpertise.nl.

Calamiteiten?

24/7 bereikbaar.
Bel 040-291 80 00